Volkswagen

Volkswagen-merkkihuolto

Valtuutettu Volkswagen-merkkihuoltomme on aina ajan tasalla autosi huolto-ohjelmasta ja -tarpeista. Käytössämme on tuorein Volkswagen-mallistoa koskeva tekninen tieto sekä viimeisimmät työvälineet ja ohjelmistot autosi toimivuuden varmistamiseksi. Autostasi huolehtivat mekaanikot ovat erikoistuneet juuri Volkswagen-autojen huoltoihin ja korjauksiin. Käyttämällä valtuutetun Volkswagen –merkkihuoltomme palveluita varmistat että autosi takuu ja Volkswagen –liikkumisturva pysyvät voimassa.

Kaikissa toimenpiteissä käytämme vain tehtaan hyväksymiä, alkuperäisiä osia ja huoltotarvikkeita, Näin autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Ja mikä parasta, myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy hyvän huolenpidon ja merkkihuollon ansiosta mahdollisimman korkeana. Työllämme ja aidoilla Volkswagen –varaosilla on aina 2 vuoden takuu.

Olipa kyse autosi määräaikaishuollosta, korjauksesta, takuuasioista, huolenpitosopimuksesta tai laadunparannuskampanjasta, voit aina kääntyä valtuutetun Volkswagen –merkkihuoltomme puoleen.

Volkswagen-merkkihuollon puhelinnumero on 020 712 0360
Volkswagen-varaosien puhelinnumero on 0207 120 362

Plussa-pisteitä Volkswagen-huollostamme

Saat nyt Plussa-pisteitä aina käyttäessäsi Volkswageniasi valtuutetussa merkkihuollossamme. Pisteitä kertyy huoltotapahtuman yhteydessä huollon töistä ja varaosista. Näytä Plussa-korttiasi ja kerää Plussa-pisteet talteen.

Volkswagen Liikkumisturva

Palvelulla turvataan matkan jatkuminen, jos matka katkeaa tien päälle autosta johtuvan teknisen vian vuoksi. Käyttämällä valtuutetun Volkswagen merkkihuoltomme palveluita, varmistat että autosi Volkswagen Liikkumisturva on voimassa! Lue lisää täältä ›

Volkswagen Huolenpitosopimus

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Volkswagen –merkkihuollossa Suomessa koko sopimuksen voimassaoloajan. Kysy lisää Huolenpitosopimuksen sisällöstä Volkswagen –huoltoneuvojaltamme tai tutustu asiaan tarkemmin täällä ›

Volkswagen Service Cam

Saat videotallenteen Volkswagenisi huollon tarkastuksesta ja näet Volkswagen –mekaanikkomme video-opastuksella tarvittavat huoltokohteet välittömästi päätelaitteeltasi. Videon voit katsoa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Vain valtuutetusta Volkswagen -merkkihuollosta!

Katso Aito Volkswagen-huolto -videoita:

Osoite

Suokorvenkatu 1
33400 Tampere

ma–pe 7.30–17.00

Katso kartalta
020 712 0360
vw.tampere@sah.fi

Varaa huoltoaika


SAH-huoltotilillä voit maksaa kätevästi osissa. Lue lisää
 

Huoltoneuvojat

TATU TYRVÄINEN

TATU TYRVÄINEN

Huoltoneuvoja
040 142 8100

PAAVO LEPPÄNEN

PAAVO LEPPÄNEN

Huoltoneuvoja
0407087727

Miko Koikkalainen

Miko Koikkalainen

Huoltoneuvoja
040 149 0400

MIKKO RUOTTINEN

MIKKO RUOTTINEN

Huoltoneuvoja
Volkswagen -alkuperäisvaraosat
040 175 9200

ANTTI SILLANPÄÄ

ANTTI SILLANPÄÄ

Korjaamopäällikkö
040 170 3305

Milla Laranta

Milla Laranta

Huoltoneuvoja
040 180 4020

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@sah.fi.

Varaa huoltoaika

TOIMIPISTEET