Toyota

Toyota-merkkihuolto

Valtuutetussa Toyota-merkkihuollossamme autostasi huolehtivat asiantuntevat huoltoneuvojat sekä Toyotaan erikoistuneet ammattitaitoiset mekaanikot. Kun huollatat autoasi Toyota-merkkihuollossamme voit olla varma, että autosi on luotettava matkakumppani. Havaitset, että huollon ja korjausten hinta on myös erittäin kilpailukykyinen.

Autosi huippukunto voidaan varmistaa säännöllisellä huolenpidolla. Säännöllisellä merkkihuollolla myös ylläpidät autosi turvallisuutta ja luotettavuutta. Samalla varmistat takuun voimassaolon takuuehtojen mukaisesti ja pidät autosi jälleenmyyntiarvon korkeana.

Olipa kyse Toyotasi määräaikaishuollosta, korjauksesta, takuuasioista, Toyota-huoltosopimuksesta tai laadunparannuskampanjasta, voit aina kääntyä valtuutetun Toyota –merkkihuoltomme puoleen.

Toyota-huollon puhelinnumero on 020 712 0363.


Huollon sijaisauto

Tuodessasi autosi meille huoltoon voit käyttää edullista huollon sijaisautoamme päivittäiseen liikkumiseen huollon aikana. Toyota-merkkihuollossamme käytettävissäsi ovat Toyota Yaris ja Toyota Yaris Hybrid –huollon sijaisautot. Kysy lisää huoltoneuvojaltamme!

Osoite

Haarlankatu 4
33230 Tampere

Ma-Pe klo 8-17

Katso kartalta
020 712 0363

Varaa huoltoaika


SAH-huoltotilillä voit maksaa kätevästi osissa. Lue lisää
 

Huoltoneuvojat

KARI SUKANEN

KARI SUKANEN

Toyota
Huoltoneuvoja
040 1703 302

TOMMI HELENIUS

TOMMI HELENIUS

Jälkimarkkinointipäällikkö
040 151 2444

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@sah.fi.

Varaa huoltoaika

Toyota -kartta

TOIMIPISTEET