Toyota

Toyota-merkkihuolto

Valtuutetussa Toyota-merkkihuollossamme autostasi huolehtivat asiantuntevat huoltoneuvojat sekä Toyotaan erikoistuneet ammattitaitoiset mekaanikot. Kun huollatat autoasi Toyota-merkkihuollossamme voit olla varma, että autosi on luotettava matkakumppani. Havaitset, että huollon ja korjausten hinta on myös erittäin kilpailukykyinen.

Autosi huippukunto voidaan varmistaa säännöllisellä huolenpidolla. Säännöllisellä merkkihuollolla myös ylläpidät autosi turvallisuutta ja luotettavuutta. Samalla varmistat takuun voimassaolon takuuehtojen mukaisesti ja pidät autosi jälleenmyyntiarvon korkeana.

Olipa kyse Toyotasi määräaikaishuollosta, korjauksesta, takuuasioista, Toyota-huoltosopimuksesta tai laadunparannuskampanjasta, voit aina kääntyä valtuutetun Toyota –merkkihuoltomme puoleen.

Toyota-huollon puhelinnumero on 020 712 0229.


Huollon sijaisauto

Tuodessasi autosi meille huoltoon voit käyttää edullista huollon sijaisautoamme päivittäiseen liikkumiseen huollon aikana. Toyota-merkkihuollossamme käytettävissäsi ovat Toyota Yaris ja Toyota Yaris Hybrid –huollon sijaisautot. Kysy lisää huoltoneuvojaltamme!

Osoite

Visiolinja 9
90420 Oulu

Ma-Pe klo 7:30-17

Katso kartalta
020 712 0229

Varaa huoltoaika


SAH-huoltotilillä voit maksaa kätevästi osissa. Lue lisää
 

Henkilökuntamme

Jari Kemppainen

Jari Kemppainen

Korjaamopäällikkö
020 712 0229

PAULI LEPISTÖ

PAULI LEPISTÖ

Huoltoneuvoja
020 712 0229

Tatu Soronen

Tatu Soronen

Toyota-mekaanikko

Petri Malila

Petri Malila

Toyota-mekaanikko

Niko Rimpeläinen

Niko Rimpeläinen

Toyota-mekaanikko

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@sah.fi.

Varaa huoltoaika

TOIMIPISTEET